Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Enver Dugolli

Data Sektori Çështja
20/05/2021 Drejtësi
I nderuar kryetar i Kuvendit, I nderuar Kabinet qeveritar, Të dashur qytetarë, Të nderuar kolegë deputetë, Nga mesi i muajit prill deri në fund të majit 1998 zbrazet burgu i Dubravës nga gjithë të burgosurit shqiptarë për veprat politike dhe ordine
Lexo më shumë
05/05/2022 Drejtësi
Sot është Dita e Dëshmorëve, prandaj kolegë të nderuar, ju lutem për qetësi, se dëshmorët kërkojnë nderim. Dëshmorët janë e kaluara jonë, dëshmorët janë e ardhmja jonë. Të paktën, ndërprejni këto zhurma, sepse dëshmorët nuk duan zhurma. Historia jonë
Lexo më shumë