Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Hisen Berisha

Data Sektori Çështja
19/10/2021 Punë të Brendshme
E nderuar kryesuese, Kryeministër, Ministra, Prani ndërkombëtare, Media, Të nderuar përfaqësues të popullit, Si deputet për herë të parë në foltoren e Kuvendit dua të dedikoj një falënderim Zotit dhe dëshmorëve të lirisë, partnerëve tanë strategji
Lexo më shumë
18/11/2021 Drejtësi
I nderuar kryesues, Kabinet qeveritar, Deputetë, Medie e të tjerë, Gjatë kësaj periudhe sa nuk ka funksionuar Kuvendi ka pasur shumë zhvillime që kanë kërkuar vëmendjen tonë si deputetë, duke filluar nga veriu, abuzimi me Ligjin e Buxhetit në fushat
Lexo më shumë
09/02/2022 Administratë
E nderuar kryesuese! Të nderuar deputetë, Një çështje shqetësuese që dua të ngre unë, është ajo e një numri enorm të veteraneve të cilët për shkak të vdekjes është shndërruar në problem, ose edhe që janë të gjallë, po që u duhet dokumentacioni për
Lexo më shumë