Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Isak Shabani

Data Sektori Çështja
07/07/2022 Infrastrukturë
E nderuar kryesuese e Kuvendit, Të nderuar ministra, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Unë kam dalë këtu për të ngritur një shqetësim, shqetësim qytetar për mospërfundimin e rrugës Podujevë - Prishtinë. Sipas të dhënave të ofruara në këtë Kuve
Lexo më shumë
19/05/2022 Drejtësi
E nderuar kryesuese, I nderuar ministër, Të nderuar kolegë, Të dashur qytetarë, Dje Kosova ishte në pritje të vendimit të Gjykatës në Hagë për rastin e Nasim Haradinajt dhe Hysni Ngucatit. Ndonëse 90% të popullsisë këtë gjykatë e njohin si gjykatë të im
Lexo më shumë