Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Rashit Qalaj

Data Sektori Çështja
09/02/2022 Punë të Brendshme
Faleminderit, kryesuese e Kuvendit! Në fakt, arsyeja pse unë e mora fjalën tash, është trajtimi i kushteve të policëve të Policisë së Kosovës dhe ushtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës, zjarrfikësve, oficerëve të Shërbimit Korrektues, pjesëtarev
Lexo më shumë