Data Grupi Parlamentar Drejtuar Pyetja Mbajtur
04/08/2022 11:18:45 Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës Xhelal Sveçla Ministër i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike Ligji i zyrtarëve publikë Po