Pyetjet parlamentare

  Emri Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigja
  Sport
  Faleminderit, kryetar! Përshëndetje për kryeministrin, Kabinet qeveritar, Të gjithë ju të pranishëm, Edhe unë i bashkëngjitëm urimit për mërgatën. Respekt të pafund për kontributin e tyre. Megjithatë, do ta bëj pyetjen për shkak se është në interes të sp
  Lexo më shumë
  Hajrullah Ceku Jo
  Shëndetësi
  Faleminderit, kryetar! Është hera e dytë që ministri i Shëndetësisë nuk po vjen të përgjigjet në seancë. Pyetja ka të bëjë dhe unë po e lexoj për mospërputhjen e madhe me numrin e raportimeve të vaksinimeve dhe pas pyetjes sime parlamentare, që e ka
  Lexo më shumë
  Arben Vitia Jo
  Shëndetësi
  E kam thënë edhe në seancën e kaluar, që ministri i Shëndetësisë kur s’ka përgjigje ikën, nuk vjen këtu dhe ikën nga përgjegjësia dhe nga përballja me deputetë. Pra, pyetja ka të bëjë me njëmijë teste, të cilat janë pranuar donacion nga Serbia në Q
  Lexo më shumë
  Arben Vitia Jo
  Punë të Jashtme
  I nderuar kryetar, I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, I nderuar kryeministër, Kryetar, këtë pyetje e kam bërë pasi Donika, ose Zonja Gërvalla, nuk vjen asnjëherë në seancë dhe si rrjedhojë është edhe kryeministri ai që mund të përgjigjet, seps
  Lexo më shumë
  Albin Kurti Po
  Financa
  Faleminderit, kryetar! Qytetarë të nderuar, Kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, I nderuar zoti ministër Murati, Çështja për të cilën unë jam i interesuar të marr një përgjigje nga ju ka të bëjë me realizimin e të drejtës së pensioneve të qytetarëv
  Lexo më shumë
  Hekuran Murati Po
  Financa
  Më të shkurtër se të pyetjes fillestare. Faleminderit, kryetar! Ka pasur informacione që nuk ka funksionuar posta për t’i dërguar dhe komunikuar me vendet përkatëse. Dëshiroj të di, se ndërkohë prej se është bërë pyetja kam vërejtur që janë bërë di
  Lexo më shumë
  Hekuran Murati Po
  Financa
  Faleminderit, kryetar! Pyetja ime lidhet me çështjen e bonove të Diasporës. I nderuar ministër Murati, ju lutem, a mund të na sqaroni se si duhet të investojnë bashkatdhetarët tanë në bonot e Thesarit? Cilat janë kriteret që duhet t’i plotësojnë pë
  Lexo më shumë
  Hekuran Murati Po