Pyetjet parlamentare

  Emri Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigja
  Energji
  Për të mos e lexuar të gjithë analizën e pyetjes, pyetja ime për ju kryeministër ka të bëjë me projektin e përbashkët MCC - Qeveri e Kosovës, për investimin në tubacionin e gazit, pra 41 gazsjellësin dhe gazifikimin e Kosovës si burim alternativ i energj
  Lexo më shumë
  Albin Kurti Po
  Ekonomi
  I nderuar kryeministër, Pyetja ime ka të bëjë edhe me afatet buxhetore të shumës që vjen nga korporata e mijëvjeçarit, a i rrezikojmë ato fonde, ta zëmë 200 milionë dollarë dhe a rrezikojmë më dinamikë, pra duke u kujdes ne për çmimin final që është seri
  Lexo më shumë
  Albin Kurti Po