Pyetjet parlamentare

  Emri Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigja
  Sport
  Me vite të tëra qeveritë e kaluara u kanë premtuar qytetarëve gjilanas ndërtimin e një stadiumi modern dhe sipas standardeve të UEFA-s, në qytetin e Gjilanit. Një fushë e tillë moderne për të gjithë futbolldashësit është e domosdoshme në qytetin e Gjilan
  Lexo më shumë
  Hajrullah Ceku Po
  Sport
  Por para një viti kryetari i komunës, Lutfi Haziri, ka deklaruar se projekti i stadiumit do të kalojë nën menaxhimin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, duke i justifikuar kështu ndërprerjet e punimeve. Pra, i nderuar ministër, A është ky proje
  Lexo më shumë
  Hajrullah Ceku Po
  Kulturë
  Në raportin vjetor të punës për vitin 2020 të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore theksohet mungesa e vlerësimit të projekteve të trashëgimisë kulturore dhe domosdoshmëria që këto vlerësime të bëhen vetëm nga ky institucion. Në Ligjin për trash
  Lexo më shumë
  Hajrullah Ceku Po
  Ekonomi
  Pyetja është kjo: Çfarë masash ka marrë apo do të marrë Qeveria për mbrojtjen e prodhuesve vendorë, duke e ditur që importi nga Serbia është kërcënim për prodhuesit vendorë. Pse po i hiqni barrierat për këto produkte që stimulojnë importin nga Ser
  Lexo më shumë
  Albin Kurti Po
  Punë të Brendshme
  Ky besim e bën këtë institucion shumë të dëshiruar nga ana e të rinjve dhe të rejave të Kosovës. Në çdo konkurs të hapur për pranimin e rekrutëve të rinj, interesimi për të aplikuar është i lartë. Megjithatë, janë raportuar disa raste, në të cilat apliku
  Lexo më shumë
  Armend Mehaj Po