Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 50
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 45
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 10.05.2023

   I miratuar
  • 3. Raportim i znj. Albulena Haxhiu - Ministre e Drejtësisë

  • 4. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-102 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.04/L-139 për procedurën përmbarimore i ndryshuar dhe plotësuar me ligjin nr. 05/L-118

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-199 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 05/L-060 për mjekësinë ligjore, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 6. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-191 për ekspertët gjyqësor, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 7. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-177 për Institutin e Krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 14.04.2023

   I miratuar
  • 3. Raportim i z.Besnik Bislimi - Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog

  • 4. Shqyrtimi i Programit Kombëtar për Integrim Evropian (PKIE) 2023-2027, i ftuar z. Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-226 për ratifikimin e Marrëveshjes financiare ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian për Programin IPA 2022, i ftuar z. Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog

   I miratuar
  • 6. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 06/L-034 për mbrojtjen e konsumatorit, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e datës: 08.03.2023 dhe 23.03.2023

   I miratuar
  • 3. Raportimi i z. Xhelal Sveçla – Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme

  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-153 për edukimin në fëmijërinë e hershme, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-110 për Agjencinë e Kosovës për Akreditim, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-184 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 06/L-024 për trajtimin e ndërtimeve pa leje, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës me ndryshime

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-110 për Agjencinë e Kosovës për Akreditim, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-167 pёr Prokurorin e Shtetit, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-184 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 06/L-024 për trajtimin e ndërtimeve pa leje, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

  • 5. Të ndryshme

Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Agon Batusha , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Arjeta Fejza , Blerta Deliu - Kodra , Driton Hyseni , Fridon Lala , Rrezarta Krasniqi , Shqipe Metaj - Isufi , Time Kadrijaj

  Munguan: Ardian Kastrati , Cvetko Veljković

  Të ftuar: Donika Gërvalla - Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportim i znj. Donika Gërvalla - Zëvendëskryeministre, Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

 • Të pranishëm: Agon Batusha , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Ardian Kastrati , Arjeta Fejza , Blerta Deliu - Kodra , Cvetko Veljković , Driton Hyseni , Fridon Lala , Rrezarta Krasniqi , Shqipe Metaj - Isufi , Time Kadrijaj

  Të ftuar: z. Besnik Bislimi - Zëvendëskryeministër

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.05.2021

  • 3. Raportim i z.Besnik Bislimi - Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog

   Raportim