Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 71
 • Dëgjime publike: 5
 • Projektligje të shqyrtuara: 3
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit tё mbledhjes sё komisionit, tё mbajtur mё 25.10. 2023;

   I miratuar
  • 3. Çështja e Peticionit tё nënshkruar tё punëtorëve tё RTK-sё, tё cilët kërkojnë dorëheqjen e Kryetarit tё Bordit tё RTK-sё

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit tё mbledhjes sё komisionit, tё mbajtur mё 03.10. 2023

   I miratuar
  • 3. Takim me përfaqësuesit e Panelit për Lirim me Kusht / KGJK; Temë diskutimi: Informimi për punën dhe funksionimin e Panelit për Lirim me Kusht

  • 4. Shqyrtimi i Peticioneve

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të fundit

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i raportit tё punës për Sesionin Pranveror tё vitit 2023

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i draft-planit të punës për Sesionin Vjeshtor të vitit 2023

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së fundit

   I miratuar
  • 3. Takim në Komision me kryetarin dhe anëtarët e Komisionit qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë Luftës; Temë diskutimi: Çështjet qё lidhen me vlerёsimin e rasteve tё kategorisё sё viktimave tё dhunёs seksuale tё luftёs

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së fundit

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi dhe miratimi i amendamenteve në Projektligjin nr.08/L-185 për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në fanmilje, dhuna ndaj grave dhe dhuna në baza gjinore

   I miratuar
Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Albana Bytyçi , Ariana Musliu - Shoshi , Duda Balje , Eliza Hoxha , Fjolla Ujkani , Rados Mihajlović , Saranda Bogujevci , Tinka Kurti , Nasuf Bejta

  Munguan: Marigona Geci

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Çështjet e mbetura në sesionin vjeshtor sipas planit të punës së Komisionit Funksional

  • 3. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara

  • 4. Shqyrtimi i peticioneve

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Alban Bajrami , Ariana Musliu - Shoshi , Duda Balje , Fjolla Ujkani , Saranda Bogujevci , Tinka Kurti , Nasuf Bejta

  Munguan: Eliza Hoxha , Marigona Geci , Rados Mihajlović

  Të ftuar: Kushtrim Gara, Andin Hoti, Valdrin Krasniqi, Astrit Hoti

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Takim në Komision, të ftuar: - Përfaqësuesit e Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur.

  • 3. Takim në Komision, të ftuar: - Përfaqësuesit e Këshillit Prokurorial tё Kosovës dhe tё Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

  • 4. Miratimi i procesverbaleve tё mbledhjeve tё mbajtrua me dt. 17 dhe 21 shtator 2021.