Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 11
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendi të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtur me 22 dhe 26.02.2024 si dhe 11.03.2024

   I miratuar
  • 3. Diskutim rreth kompensimit të eksperteve

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendi të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtur me 22 dhe 26.02.2024

   I miratuar
  • 3. Diskutim rreth kërkesave për sjellje të dokumentacionit

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendi të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtur me 22 dhe 26.02.2024

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendi të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtur me 22 dhe 26.02.2024

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendi të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtur me 12, 22 dhe 26.02.2024; 3

  • 3. Diskutim rreth kërkesave për sjellje të dokumentacionit