Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fitim Haziri

Fitim Haziri

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave15,960
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 07.03.1982
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

0%

0 nga 0 seanca

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet