Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Kujtim Shala

Kujtim Shala

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë • Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar
  • Numri total i votave32,703
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 28.02.1974
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

162 nga 193 seanca

Rangimi: i 42-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet