Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bekim Arifi

Bekim Arifi

  • Partia PARTIA E ASHKALINJËVE PËR INTEGRIM (PAI)
  • Grupi ParlamentarMultietnik (Multietnik)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave974
  • Data e lindjes 10.12.1972

Pjesëmarrja në seanca plenare

78%

100 nga 128 seanca

Rangimi: i 43-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet