Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Lumir Abdixhiku

Lumir Abdixhiku

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëse VI, VIII
  • Numri total i votave25,267
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 22.04.1983
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

37%

72 nga 193 seanca

Rangimi: i 65-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet