Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arta Bajralija

Arta Bajralija

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave8,429
  • Vendi i lindjes Kamenicë
  • Data e lindjes 12.04.1991
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

184 nga 193 seanca

Rangimi: e 12-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet