Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fidan Jilta

Fidan Jilta

  • Partia KOSOVA DEMOKRATİK TÜRK PARTİSİ (KDTP)
  • Grupi ParlamentarMultietnik (Multietnik)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti • Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave2,515
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 22.02.1971
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

171 nga 193 seanca

Rangimi: e 32-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet