Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fadil Gashi

Fadil Gashi

  • PartiaROMANI INICIYATIVA (RI)
  • Grupi ParlamentarPa Grup
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave1,246
  • Data e lindjes 03.08.1987

Pjesëmarrja në seanca plenare

41%

80 nga 196 seanca

Rangimi: i 65-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet