Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Anton Quni

Anton Quni

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VIII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave14,850
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 09.06.1967
  • Kualifikimi Akademi Ushtarake

Pjesëmarrja në seanca plenare

77%

127 nga 164 seanca

Rangimi: i 52-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet