Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hykmete Bajrami

Hykmete Bajrami

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, VI, VIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave12,401
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 20.01.1975
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

168 nga 193 seanca

Rangimi: e 34-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet