Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Besian Mustafa

Besian Mustafa

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim
  • Numri total i votave9,745
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 14.08.1984
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

159 nga 193 seanca

Rangimi: i 44-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet