Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Valentina Bunjaku - Rexhepi

Valentina Bunjaku - Rexhepi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti
  • Numri total i votave5,777
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 11.09.1978
  • Kualifikimi Matematikë

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

36 nga 38 seanca

Rangimi: e 5-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet