Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bekë Berisha

Bekë Berisha

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave7,629
  • Vendi i lindjes Istog
  • Data e lindjes 14.08.1978
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

171 nga 193 seanca

Rangimi: i 32-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet