Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Cvetko Veljković

Cvetko Veljković

  • PartiaPa Parti
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Shtërpc
  • Data e lindjes 08.04.1981
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

34%

67 nga 196 seanca

Rangimi: i 72-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet