Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Bekim Haxhiu

Bekim Haxhiu

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave10,145
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 09.10.1970
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

122 nga 128 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet