Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Eliza Hoxha

Eliza Hoxha

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport • Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave9,989
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 05.03.1974
  • Kualifikimi Arkitekturë

Pjesëmarrja në seanca plenare

81%

156 nga 193 seanca

Rangimi: e 47-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet