Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ganimete Musliu

Ganimete Musliu

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë • Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim
  • Numri total i votave9,847
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 23.02.1979
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

163 nga 193 seanca

Rangimi: e 40-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet