Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Floretë Zejnullahu

Floretë Zejnullahu

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Numri total i votave6,472
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 15.09.1993
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

180 nga 196 seanca

Rangimi: e 23-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet