Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseII, VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave9,789
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 26.08.1966
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

182 nga 193 seanca

Rangimi: e 14-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet