Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Armend Muja

Armend Muja

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere • Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti • Komisioni Hetimor Parlamentar për Rezervat Shtetrore
  • Numri total i votave43,982
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 20.11.1981
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

190 nga 196 seanca

Rangimi: i 7-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet