Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Gani Krasniqi

Gani Krasniqi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave14,274
  • Vendi i lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 23.11.1950
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

147 nga 150 seanca

Rangimi: i 5-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet