Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Burim Meta

Burim Meta

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave7,758
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 19.06.1980
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

186 nga 196 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet