Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Mirlinda Sadiku

Mirlinda Sadiku

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave7,985
  • Vendi i lindjes Deçan
  • Data e lindjes 19.02.1976
  • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

84 nga 93 seanca

Rangimi: e 16-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet