Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arjeta Fejza

Arjeta Fejza

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave11,644
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 12.04.1992
  • Kualifikimi Filozofi

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

189 nga 196 seanca

Rangimi: e 8-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet