Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arijeta Rexhepi

Arijeta Rexhepi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport
  • Numri total i votave11,253
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 07.07.1976
  • Kualifikimi Edukim

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

91 nga 93 seanca

Rangimi: e 4-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet