Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Adnan Rrustemi

Adnan Rrustemi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar
  • Numri total i votave11,220
  • Vendi i lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 27.04.1982
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

178 nga 193 seanca

Rangimi: i 21-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet