Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Jahja Koka

Jahja Koka

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 01.06.1948
  • Kualifikimi Fizikë

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

175 nga 194 seanca

Rangimi: i 29-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet