Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Shemsedin Dreshaj

Shemsedin Dreshaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 27.07.1959
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

140 nga 148 seanca

Rangimi: i 13-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet