Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hydajet Hyseni - Kaloshi

Hydajet Hyseni - Kaloshi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, VIII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 10.03.1954
  • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

187 nga 194 seanca

Rangimi: i 9-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet