Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Enver Dugolli

Enver Dugolli

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Drenas
  • Data e lindjes 27.01.1963
  • Kualifikimi Sociologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

179 nga 194 seanca

Rangimi: i 22-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet