Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Shqipe Metaj - Isufi

Shqipe Metaj - Isufi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

99%

90 nga 91 seanca

Rangimi: e 3-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet