Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Yllza Hoti

Yllza Hoti

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike • Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 05.09.1995
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

172 nga 190 seanca

Rangimi: e 26-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet