Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hisen Berisha

Hisen Berisha

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 11.03.1970
  • Kualifikimi Akademi Ushtarake
  • Kualifikim shtesë Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

149 nga 165 seanca

Rangimi: i 28-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet