Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Isak Shabani

Isak Shabani

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media • Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 16.03.1964
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

157 nga 164 seanca

Rangimi: i 12-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet