Pyetjet parlamentare të: Ariana Musliu - Shoshi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
03/06/2021 Financa
E nderuar nënkryetare! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Pyetja ime ka të bëjë me kategoritë e dala nga lufta, siç janë invalidët, familjet e dëshmorëve si dhe viktimat civile, të cilët nuk kanë të drejtë të përfitojnë nga skemat p
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
24/06/2021 Administratë
Faleminderit, kryetar! Pyetja ime ka të bëjë me ndërtimin e Universitetit në pjesën veriore të Mitrovicës që është i financuar nga Serbia, andaj e pres Kryeministrin që të vijë dhe ët përgjigjet. Faleminderit!
Albin Kurti Jo
07/07/2021 Infrastrukturë
I nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, I nderuar Kryeministër, Para disa javësh është raportuar në media se në një sipërfaqe prej 10 500 metra katrorë, në pjesën veriore të Mitrovicës ka filluar ndërtimi i Universitetit me degë
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
22/07/2021 Punë të Jashtme
I nderuar kryetar, I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, I nderuar kryeministër, Kryetar, këtë pyetje e kam bërë pasi Donika, ose Zonja Gërvalla, nuk vjen asnjëherë në seancë dhe si rrjedhojë është edhe kryeministri ai që mund të përgjigjet, seps
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
18/11/2021 Punë të Jashtme
I nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Zoti kryeministër, është për keqardhje që e kemi një ministre e cila nuk e ka as guximin, as përgatitjen që të vijë dhe të raportojë në këtë Kuvend, që të përgjigjet në pyetjet e deputetëv
Lexo më shumë
Albin Kurti Jo
25/11/2021 Punë të Jashtme
I nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, I nderuar kryeministër, 19 Republika e Kosovës i ka plot 32 misione përfaqësuese. Dhe, nga këto përfaqësi diplomatike, 22 janë më të ngarkuar me punë dhe e dini, janë q
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
25/11/2021 Punë të Jashtme
I nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, I nderuar kryeministër, 19 Republika e Kosovës i ka plot 32 misione përfaqësuese. Dhe, nga këto përfaqësi diplomatike, 22 janë më të ngarkuar me punë dhe e dini, janë q
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
24/12/2021 Shëndetësi
Faleminderit, i nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Zoti kryetar, Pyetjen që doja ta adresoja ka të bëjë me mosnjohjen e certifikatës së vaksinimit për qytetarët tanë në shtetet e BE-së, si në Zvicër, Greqi, Gjermani dhe mendoj që është
Lexo më shumë
Rifat Latifi Jo
20/01/2022 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar! I nderuar ministër, Pyetja ime ka të bëjë me mosnjohjen e certifikatës së vaksinimit. Pra bazuar në shumë ankesa që kam pranuar nga qytetarët tanë, të cilët po udhëtojnë në shtetet e Bashkimit Evropian që janë anëtare, po hasin në
Lexo më shumë
Rifat Latifi Po
20/01/2022 Shëndetësi
Ministër, faleminderit për shpjegimin e dhënë. Qytetarëve u intereson konkretisht se çka duhet të bëjnë ata që të mos e kenë këtë problem. Pra, a keni hapa konkretë se çka duhet të bëjnë që të mos hasin në këtë problem në shtetet e Bashkimit Evropian.
Rifat Latifi Po
26/05/2022 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar! Të nderuar ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Pasi është hera e dytë që edhe unë e parashtroj këtë pyetje për zëvendësministren Gërvalla dhe as që kam ndonjë shpresë që do të vijë, unë propozoj Administratës
Lexo më shumë
Donika Gërvalla Jo
17/11/2022 Punë të Jashtme
Kur do të raportosh në Kuvend lidhur me procesin e dialogut Kosovë - Serbi? Çka do të ndodhë pas dt. 21 nëntor, pra pas të hënës, përveç se do të vijë e marta, çka do të kemi nga kjo Qeveri lidhur me vendimin e targave? Kur do të raportoni lidhur
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
17/11/2022 Punë të Brendshme
Zoti ministër, kur do të bëhet furnizimi me materialet bazë në mënyrë që qytetarët tanë të pajisen me letërnjoftime, me pasaporta me patentë shoferë?
Xhelal Sveçla Po
24/11/2022 Punë të Jashtme
Si grup punues nga Komisioni për Punë të Jashtme për mbikëqyrje të Ligjit për shërbim të jashtëm nga Zyra e sekretarit të përgjithshëm kemi pranuar një e-mail, i cili konfirmon që Rregullorja me numër 01/2022 për organizim të brendshëm dhe sistematizim t
Lexo më shumë
Donika Gërvalla Po
16/02/2023 Dialog
Si erdhëm që nga njohja e ndërsjellë, nga kërkesa për njohje të ndërsjellë të mos kemi njohje të ndërsjellë në qendër?
Albin Kurti Po
23/02/2023 Dialog
Në mungesë të njohjes së përmbajtjes së propozimit franko-gjerman, nga ajo çfarë u deklarua në seancën e këtij Kuvendi të datës 13 shkurt, statusi i Kishës Ortodokse është pikë e veçantë në këtë propozim. A mund të na tregosh zoti kryeministër, pse Kisha
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
23/02/2023 Dialog
Cilat janë temat që do t’i negocioni të hënën me Vuçiqin dhe pse nuk e ke dorëzuar në Kuvend deri më tani propozimin frakogjerman?
Albin Kurti Po
23/02/2023 Arsim
A mund të na tregoni se cila është zgjidhja juaj për problemin e peshës së rëndë të çantave të fëmijëve?
Arbërie Nagavci Po
23/02/2023 Arsim
Më intereson të di se a keni ndarë ndonjë buxhet sa i përket digjitalizimit të librave, sepse e dimë që është një hap mjaft i kushtueshëm
Arbërie Nagavci Po
06/04/2023 Dialog
Cili është qëndrimi juaj sot për Asociacionin?
Besnik Bislimi Po
06/04/2023 Sociale
Bazuar në rrethanat aktuale, pra, a mundësohen zgjedhjet e lira dhe të drejta në veri, të cilat do të mbahen shumë shpejt?
Albin Kurti Po
06/10/2023 Sociale
Pyetja ka të bëjë me skemat pensionale, ku kemi pensionistë të cilët pensionin bazë e kanë 100 euro. Me këto 100 euro nuk arrijnë t’i blejnë as barnat e tyre.
Albin Kurti Jo
06/10/2023 Punë të Brendshme
Pyetja ka qenë e adresuar në lidhje me Policinë e Kosovës. Se çfarë mendon kryeministri ynë për Policinë e Kosovës dhe si i vlerëson?
Albin Kurti Jo