Pyetjet parlamentare

  Emri Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigja
  Ekonomi
  Faleminderit, zonja nënkryetare! Në fakt, po kam pak frikë ta bëj pyetjen, sepse është çështja e njëjtë, të cilën e diskutoi edhe deputeti Selmanaj, sidoqoftë, pyetja lidhet me çështjen e energjisë. Natyrisht që çështja e energjisë është çështje edhe e s
  Lexo më shumë
  Albin Kurti Po
  Ekonomi
  Në fakt, po flasim për një projekt, për të cilin tashmë është kryer studimi i fizibilitetit dhe këtë e kemi të qartë të gjithë. Nëse nuk ka një bashkëpunim, natyrisht nuk ka një marrëveshje, ose ujdi, ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Kosovë
  Lexo më shumë
  Albin Kurti Po
  Arsim
  E nderuara ministre, Viti i ri shkollor filloi me vonesë për shkak të situatës së pandemisë COVID-19. Më datë 27 shtator mësimin e filluan të gjithë nxënësit në Kosovë, përveç nxënësve të komunës së Dardanës në brezin kufitar me Serbinë. Për problemet e
  Lexo më shumë
  Arbërie Nagavci Po
  Ekonomi
  Kabinet qeveritar, Sapo kryeministri tha se ka vendosur që fondet e MCC-së do t’i orientojë në aspekte të tjera të energjisë. Imagjinojeni sa lajm i keq për Kosovën. Pas tre vjet pune intensive e dakordimit që në nëntor të ndodhë investimi i gazsje
  Lexo më shumë
  Albin Kurti Po