Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 16
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 4
  • Rendi i ditës
  • 1. Takim i përbashkët me Komisionin për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes për koordinim dhe përgatitje për sfidat në politikën e jashtme dhe atë të sigurisë, të krijuara pas fillimit të luftës në Ukrainë.

 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Bahrim Šabani , Fitore Pacolli - Dalipi , Gazmend Gjyshinca , Haki Abazi , Time Kadrijaj , Xhavit Haliti , Yllza Hoti

  Munguan: Kujtim Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 7 mars 2022

   I miratuar
  • 3. Mbikëqyrja e zbatimit të ligjeve dhe formimi i grupit punues

   I miratuar
  • 4. Njoftim lidhur me vizitën zyrtare të Komisionit për Politikën e Jashtme të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë në Kosovë

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Bahrim Šabani , Besian Mustafa , Fitore Pacolli - Dalipi , Gazmend Gjyshinca , Haki Abazi , Time Kadrijaj , Xhavit Haliti , Yllza Hoti

  Munguan: Branislav Nikolić

  Të ftuar: Ministrja e MPJD-së znj. Donika Gërvalla-Schwarz

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 16 shkurt 2022

  • 3. Shqyrtimi dhe miratimi i Draft-Planit të punës së Komisionit për vitin 2022

  • 4. Informatë nga vizita zyrtare në Republikën e Turqisë;

  • 5. Takim i komisionit me ministren e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Donika Gërvalla-Schwarz lidhur me zhvillimet dhe veprimet pas fillimit të luftës në Ukrainë

   Raportim
 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Bahrim Šabani , Fitore Pacolli - Dalipi , Haki Abazi , Time Kadrijaj , Yllza Hoti

  Munguan: Branislav Nikolić , Kujtim Shala , Xhavit Haliti

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 14 dhjetor 2021

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-119 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Malit të Zi në kontekstin e Aderimit në Bashkimin Evropian;

   I miratuar
  • 4. Raporti i punës së komisionit për vitin 2021

  • 5. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Bahrim Šabani , Branislav Nikolić , Dimal Basha , Fitore Pacolli - Dalipi , Gazmend Gjyshinca , Haki Abazi , Time Kadrijaj

  Munguan: Kujtim Shala , Xhavit Haliti

  Të ftuar: Ambasadori i Mbretërisë së Norvegjisë, z. Jens Erik Grøndahl

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 23 dhe 30 nëntor 2021

  • 3. Fjalë rasti lidhur me vdekjen e senatorit amerikan Bob Dole

  • 4. Takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë, z. Jens Erik Grøndahl, lidhur me avancimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Mbretërisë së Norvegjisë

  • 5. Të ndryshme

  • 6. Vendosja e luleve tek busti i senatorit amerikan Bob Dole.

Filtro
 • Meetings:4
 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Bahrim Šabani , Dimal Basha , Fitore Pacolli - Dalipi , Haki Abazi , Xhavit Haliti

  Munguan: Branislav Nikolić , Gazmend Gjyshinca , Kujtim Shala , Time Kadrijaj

  Të ftuar: Jörn Rohde - Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 26 tetor dhe 2 nëntor 2021

  • 2. Takim me Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë z. Jörn Rohde, lidhur me liberalizimin e vizave

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Bahrim Šabani , Dimal Basha , Haki Abazi , Time Kadrijaj

  Munguan: Branislav Nikolić , Fitore Pacolli - Dalipi , Gazmend Gjyshinca , Kujtim Shala

  Të ftuar: Përfaqësues nga MPJD,EUSK, PIPS, GLPS.

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim me z. Tomáš Szunyog, Udhëheqës i Zyrës së BE-së në Kosovë, lidhur me agjendën dhe marrëdhëniet e Kosovës me BE-në.

 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Dimal Basha , Gazmend Gjyshinca , Haki Abazi , Time Kadrijaj , Xhavit Haliti

  Munguan: Bahrim Šabani , Branislav Nikolić , Fitore Pacolli - Dalipi , Kujtim Shala

  Të ftuar: Martin Engelberg - Deputet në Parlamentin austriak, Carmen Jeitler - Cincelli - Deputete në Parlamentin austriak, Martin Schaller - Atashe në Ambasadën austriake në Prishtinë, Lulzim Pllana - Ambasador i Republikës së Kosovës në Vjenë

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim me delegacionin nga Parlamenti i Austrisë.

 • Të pranishëm: Adelina Grainca , Ariana Musliu - Shoshi , Bahrim Šabani , Dimal Basha , Fitore Pacolli - Dalipi , Gazmend Gjyshinca , Haki Abazi , Time Kadrijaj , Xhavit Haliti

  Munguan: Branislav Nikolić , Kujtim Shala

  Të ftuar: z. Besnik Bislimi, zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Takim me Zëvendëskryeministrin e parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog z. Besnik Bislimi lidhur me vizitën në Bruksel

   Raportim
  • 3. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 13 prill 2021

  • 4. Miratimi i fushëveprimtarisë së Komisionit

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme