Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 30
 • Dëgjime publike: 1
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Armend Zemaj , Bekim Haxhiu , Burim Karameta , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Floretë Zejnullahu , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi - Murtezi , Miljana Nikolić , Mirsad Shkreta , Samra Ilijazi , Shemsedin Dreshaj

  Të ftuar: Zyrtarët nga Ministria e Shëndetësisë dhe Përfaqësuesit e Inspektoratit Sanitar të Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 0. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjes së datës: 05.04.2022 dhe 13.04.2022

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Armend Zemaj , Bekim Haxhiu , Burim Karameta , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Floretë Zejnullahu , Labinotë Demi - Murtezi , Mirsad Shkreta , Shemsedin Dreshaj

  Munguan: Haxhi Avdyli , Miljana Nikolić , Samra Ilijazi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 25.03.2022

  • 3. Takim me përfaqësues të : Grupit të laborantëve të lartë të mjeksisë(13:00-13:30), përfaqësues të sindikatës së nënpunësve të shtetit të viteve të 90 – ta (13:30- 14:00), përfaqësues të sindikatës së pavarur të sektorit privat ( 14:00-14:30)

  • 4. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimini procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Diskutim për projektligjet në procedurë si dhe planifikimin e vizitave në terren

 • Të pranishëm: Bekim Haxhiu , Burim Karameta , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Floretë Zejnullahu , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi - Murtezi , Miljana Nikolić , Mirsad Shkreta , Shemsedin Dreshaj

  Munguan: Armend Zemaj , Samra Ilijazi

  Të ftuar: Ministri i Shëndetësisë z.Rifat Latifi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportim i ministrit të Ministrisë së Shëndetësisë z. Rifat Latifi Temat: Puna dhe sfidat e Ministrisë së Shëndetësisë; Roli mbikëqyrës i Ministrisë në raport me SHSKUK –në; Strategjia Legjislative e Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2022

   Raportim
 • Të pranishëm: Armend Muja , Bekim Haxhiu , Burim Karameta , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Floretë Zejnullahu , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi - Murtezi , Miljana Nikolić , Mirsad Shkreta , Samra Ilijazi , Shemsedin Dreshaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjes së datës: 14.02.2022 dhe 23.02.2022

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.04/L-125 për Shëndetësi

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.04/L-249 për Sigurimin Shëndetësor

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.02/L-78 për shëndetësi publike

   I miratuar
  • 6. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.04/L-190 për Produkte dhe Pajisje Medicinale

   I miratuar
  • 7. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.02/L-109 për parandalimin dhe luftimin e sëmundjeve ngjitëse

   I miratuar
  • 8. Të ndryshme