Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 34
 • Dëgjime publike: 7
 • Projektligje të shqyrtuara: 10
 • Ligje të monitoruara: 1
 • Takime me rend dite dialogun: 1
 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Armend Muja , Driton Hyseni , Ferat Shala , Fidan Jilta , Gramos Agusholli , Jeta Statovci , Ljubinko Karadzić , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku - Rexhepi

  Munguan: Mimoza Kusari - Lila

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura më datë 23 dhe 25 nëntor 2021

  • 3. Shqyrtimi i raportit me amendamente të Projektligjit nr.08/L-021 për tregti me jashtë

   I miratuar
  • 4. Formimi i grupeve të punës për shqyrtimin e projektligjeve

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për inspektimet

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i raportit me amendamente për Projektligjin nr.08/L-018 për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ripërtërishme.

   I miratuar
 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Armend Muja , Driton Hyseni , Ferat Shala , Jeta Statovci , Ljubinko Karadzić , Mërgim Lushtaku , Mimoza Kusari - Lila , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku - Rexhepi

  Munguan: Fidan Jilta , Gramos Agusholli

  Të ftuar: Ministre e MINT-it Rozeta Hajdari dhe përfaqësues së KOST-it.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 16.11.2021

  • 3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-067 për inspektimet

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për lexim të dytë për Projektligjin nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara

  • 5. Raportim i bordit dhe menaxhmentit të NP KOSTT, lidhur me pagesën e energjisë elektrike për pjesën veriore të vendit

  • 6. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Driton Hyseni , Ferat Shala , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku - Rexhepi

  Munguan: Abelard Tahiri , Armend Muja , Fidan Jilta , Gramos Agusholli , Jeta Statovci , Ljubinko Karadzić , Mimoza Kusari - Lila

  Të ftuar: Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), znj.Rozeta Hajdari, Kryetari i Odës Ekonomike, z.Berat Rukiqi dhe Drejtori i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës z.Agron Llugaliu

  • Rendi i ditës
  • 1. Diskutim publik, me mbeshtetje të KDI-së Tema: Barrierat tregtare mes Kosovës dhe Serbisë

 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Driton Hyseni , Ferat Shala , Fidan Jilta , Gramos Agusholli , Jeta Statovci , Mimoza Kusari - Lila , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku - Rexhepi

  Munguan: Armend Muja , Ljubinko Karadzić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 12.11.2021

  • 3. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për lexim të dytë për Projektligjin nr.08/L-022 për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Raportit të Panelit për zgjedhjen e Zëvendësdrejtorit në Autoritetin Rregullator për Shërbimet e Ujit

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

Filtro
 • Meetings:1
 • Të pranishëm: Armend Muja , Driton Hyseni , Ferat Shala , Fidan Jilta , Gramos Agusholli , Jeta Statovci , Ljubinko Karadzić , Mimoza Kusari - Lila , Pal Lekaj , Uran Ismaili , Valentina Bunjaku - Rexhepi

  Të ftuar: znj. Artane Rozvanolli, Ministre e Ekonomisë; z. Jeton Mehmeti, kryesues i bordit të KOSTT-it; z. Isuf Mehmeti, Kosova Thëngjilli Sh.A.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20.04.2021

  • 3. Shqyrtimi i kërkesës së NP KOSTT, të ftuar për raportim: ministrja e ekonomisë, znj.Artane Rizvanolli; bordi dhe kryeshefi ekzekutiv i NP KOSTT

   Raportim