Deputetët

Kuvendi i Kosovës ka gjithsej 120 deputetë të zgjedhur me votim të fshehtë. Deputeti i Kuvendit është përfaqësues i popullit dhe vepron sipas bindjes dhe ndërgjegjes së tij.

Deputeti ka të drejtë për pjesëmarrje në punimet e Kuvendit, për të iniciuar ligje apo rezoluta, për t’u parashtruar pyetje anëtarëve të Qeverisë, për të votuar për vendimet e propozuara të Kuvendit, si edhe për të marrë pjesë në diskutime, në kushte të barabarta me deputetët tjerë të Kuvendit.

Deputetët sipas partisë

Mbyll detajet

Deputetet sipas grupit parlamentar

Mbyll detajet

Deputetët sipas gjinisë

Mbyll detajet

Deputetët sipas komunës

Mbyll detajet

Deputetët sipas profesionit

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar Numri i pytjeve parlamentare të parashtruara

  Fitim Haziri

  93%
  0 %
  0%
  0

  Glauk Konjufca

  89%
  0 %
  0%
  0

  Saranda Bogujevci

  72%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Bedri Hamza

  81%
  0 %
  0%
  0

  Kujtim Shala

  83%
  0 %
  0%
  0

  Bekim Arifi

  79%
  0 %
  0%
  0

  Zoran Maksimović

  41%
  0 %
  0%
  0

  Avdullah Hoti

  88%
  0 %
  0%
  4

  Lumir Abdixhiku

  36%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Alban Hyseni

  79%
  0 %
  0%
  0

  Arta Bajralija

  95%
  0 %
  0%
  0

  Fidan Jilta

  88%
  0 %
  0%
  1

  Duda Balje

  90%
  0 %
  0%
  0

  Bahrim Šabani

  90%
  0 %
  0%
  0

  Adem Hodža

  36%
  0 %
  0%
  0

  Erxhan Galushi

  83%
  0 %
  0%
  0

  Fadil Gashi

  42%
  0 %
  -
  0

  Eman Rrahmani

  96%
  0 %
  0%
  4

  Mimoza Kusari - Lila

  92%
  0 %
  0%
  0

  Mefail Bajqinovci

  96%
  0 %
  0%
  2

  Labinotë Demi - Murtezi

  92%
  0 %
  0%
  6

  Valon Ramadani

  98%
  0 %
  0%
  2

  Gazmend Gjyshinca

  86%
  0 %
  0%
  0

  Fitore Pacolli - Dalipi

  88%
  0 %
  0%
  0

  Artan Abrashi

  92%
  0 %
  0%
  0

  Salih Zyba

  96%
  0 %
  0%
  1

  Anton Quni

  78%
  0 %
  0%
  0

  Armend Zemaj

  95%
  0 %
  0%
  0

  Hykmete Bajrami

  86%
  0 %
  0%
  1

  Agim Veliu

  95%
  0 %
  0%
  0

  Behgjet Pacolli

  35%
  0 %
  0%
  0

  Arben Gashi

  83%
  0 %
  0%
  0

  Besian Mustafa

  82%
  0 %
  0%
  2

  Marigona Geci

  66%
  0 %
  0%
  0

  Driton Selmanaj

  86%
  0 %
  0%
  6

  Rrezarta Krasniqi

  85%
  0 %
  0%
  3

  Valentina Bunjaku - Rexhepi

  91%
  0 %
  0%
  4

  Vlora Dumoshi

  77%
  0 %
  0%
  0

  Ramush Haradinaj

  68%
  0 %
  0%
  8

  Besnik Tahiri

  85%
  0 %
  0%
  8

  Bekë Berisha

  88%
  0 %
  0%
  2

  Pal Lekaj

  87%
  0 %
  0%
  4

  Time Kadrijaj

  87%
  0 %
  0%
  22

  Albena Reshitaj

  73%
  0 %
  0%
  1

  Albana Bytyçi

  93%
  0 %
  0%
  11

  Rados Mihajlović

  40%
  0 %
  0%
  0

  Olivera Zdravković

  41%
  0 %
  0%
  0

  Milan Kostić

  38%
  0 %
  0%
  0

  Nenad Radenković

  40%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Milan Joksimović

  20%
  0 %
  0%
  0

  Biljana Maksic

  38%
  0 %
  0%
  0

  Cvetko Veljković

  35%
  0 %
  0%
  0

  Svetislav Jokić

  41%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Uran Ismaili

  39%
  0 %
  0%
  0

  Mërgim Lushtaku

  84%
  0 %
  0%
  1

  Ferat Shala

  92%
  0 %
  0%
  4

  Elmi Reçica

  85%
  0 %
  0%
  16

  Abelard Tahiri

  80%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Fadil Nura

  81%
  0 %
  0%
  6

  Enver Hoxhaj

  76%
  0 %
  0%
  0

  Memli Krasniqi

  36%
  0 %
  0%
  0

  Hajdar Beqa

  92%
  0 %
  0%
  0

  Bekim Haxhiu

  95%
  0 %
  0%
  43

  Xhavit Haliti

  74%
  0 %
  0%
  0

  Ardian Kastrati

  35%
  0 %
  0%
  0

  Eliza Hoxha

  80%
  0 %
  0%
  1

  Ariana Musliu - Shoshi

  84%
  0 %
  0%
  21

  Ganimete Musliu

  87%
  0 %
  0%
  28

  Blerta Deliu - Kodra

  78%
  0 %
  0%
  5

  Adelina Grainca

  92%
  0 %
  0%
  3

  Floretë Zejnullahu

  92%
  0 %
  0%
  6

  Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  94%
  0 %
  0%
  0

  Arbër Rexhaj

  95%
  0 %
  0%
  0

  Agon Batusha

  96%
  0 %
  0%
  9

  Dimal Basha

  85%
  0 %
  0%
  1

  Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

  82%
  0 %
  0%
  4

  Fitim Uka

  78%
  0 %
  0%
  6

  Fjolla Ujkani

  92%
  0 %
  0%
  8

  Haxhi Avdyli

  92%
  0 %
  0%
  0

  Avni Dehari

  97%
  0 %
  0%
  4

  Armend Muja

  97%
  0 %
  0%
  0

  Shqipe Mehmeti - Selimi

  91%
  0 %
  0%
  3

  Drita Millaku

  87%
  0 %
  0%
  0

  Gani Krasniqi

  97%
  0 %
  0%
  3

  Adriana Matoshi

  81%
  0 %
  0%
  1

  Besim Muzaqi

  96%
  0 %
  0%
  4

  Burim Karameta

  95%
  0 %
  0%
  4

  Mirlinda Sadiku

  95%
  0 %
  0%
  17

  Nijazi Isaku

  99%
  0 %
  0%
  1

  Arjeta Fejza

  97%
  0 %
  0%
  10

  Jetmire Vrenezi

  89%
  0 %
  0%
  2

  Ardian Gola

  90%
  0 %
  0%
  1

  Arijeta Rexhepi

  97%
  0 %
  0%
  14

  Adnan Rrustemi

  92%
  0 %
  0%
  2

  Doarsa Kica - Xhelili

  83%
  0 %
  0%
  1

  Milazim Salijaj

  99%
  0 %
  0%
  13

  Tinka Kurti

  84%
  0 %
  0%
  6

  Visar Korenica

  95%
  0 %
  0%
  8

  Vendenis Lahu

  97%
  0 %
  0%
  4

  Jeta Statovci

  90%
  0 %
  0%
  0

  Luan Aliu

  97%
  0 %
  0%
  6

  Haki Abazi

  74%
  0 %
  0%
  0

  Driton Hyseni

  94%
  0 %
  0%
  8

  Fatmir Humolli

  95%
  0 %
  0%
  1

  Nasuf Bejta

  61%
  0 %
  0%
  0

  Jahja Koka

  90%
  0 %
  0%
  8

  Shemsedin Dreshaj

  96%
  0 %
  0%
  7

  Hydajet Hyseni - Kaloshi

  96%
  0 %
  0%
  0

  Enver Haliti

  98%
  0 %
  0%
  4

  Enver Dugolli

  92%
  0 %
  0%
  9

  Gramos Agusholli

  90%
  0 %
  0%
  1

  Alban Bajrami

  92%
  0 %
  0%
  0

  Ekrem Mustafa

  94%
  0 %
  0%
  0

  Shqipe Metaj - Isufi

  98%
  0 %
  0%
  2

  Fridon Lala

  84%
  0 %
  0%
  2

  Samra Ilijazi

  90%
  0 %
  0%
  0

  Enis Kervan

  87%
  0 %
  0%
  4

  Mirsad Shkreta

  91%
  0 %
  0%
  1

  Yllza Hoti

  91%
  0 %
  0%
  1

  Hisen Berisha

  90%
  0 %
  0%
  8

  Isak Shabani

  95%
  0 %
  0%
  2

  Rashit Qalaj

  93%
  0 %
  0%
  2

  Ksenija Bozović

  32%
  0 %
  0%
  0

  Halil Thaçi

  98%
  0 %
  0%
  1